Creëer, beheer en plan al jouw campagnes in één omgeving.

Door de mogelijkheden van omnichannel marketing en marketing automation groeit het aantal campagnes explosief. Voor het creëren van content werk je samen met allerlei in- en externe contentteams die bestaan uit designers, fotografen en tekstschrijvers. Hoe bewaak je deze processen zoals het briefen, de deadlines, het op tijd goedkeuren en het inzetten van de content door de diverse teams?

Graphit campagnemanagement

Herken jij je ook hierin als marketeer?

krijg volledige grip en controle over jouw omnichannel Storytelling!

Ga aan de slag met dé campagnemanagement tool van Wrike, speciaal gecreëerd voor marketeers en trafficmanagers. Alle interne en externe teams die betrokken zijn bij het creëren en managen van campagnes kunnen met Wrike altijd en overal efficiënt samenwerken en de controle houden over alle resources en campagnes. Krijg realtime inzicht in de digitale prestaties van je content met de nieuwe module ‘Marketers Performance’.

rebrand hero

Haal het beste uit je mensen, teams en technologie!

Whitepaper: Nine Reasons Why Marketers Love Wrike

Lees hoe Wrike je marketingprocessen verenigt, de communicatie stroomlijnt en campagneresultaten een boost geeft. Met inspirerende verhalen en tips uit de branche.

Wat levert het jou op?

Meer
Inzicht

Bekijk realtime rapporten en statussen van je projecten.

Eenvoudiger plannen

Zet strategieën eenvoudig om in efficiënte executieprocessen.

Betere samenwerking

Laat teams makkelijk digitaal samenwerken op één centrale plek.

Workflow stroomlijnen

Efficiënt beheren van planning en goedkeuring voor contentcreatie.

Building bridges between brand and technology

Graphit optimaliseert contentcreatie- en publicatieprocessen bij klanten zoals Yamaha, Hoogvliet, Koopman, NCOI, Albelli. Wij geloven dat merken op hun sterkst zijn wanneer hun marketingprocessen verregaand zijn geautomatiseerd.

Wrike is simpel en makkelijk te integreren met Digital Asset Management (DAM) en Graphit’s workflowplatform voor contentcreatie Publication Organiser. Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het inrichten van het campagnemanagement platform Wrike waarmee jij alle campagnes kan centraliseren, plannen en managen. Ready? Vraag dan nu een quickscan of demo aan!

Powered by