Creëer, beheer en plan al jouw campagnes in één omgeving.

Door de mogelijkheden van omnichannel marketing en marketing automation groeit het aantal campagnes explosief. Voor het creëren van content werkt je samen met allerlei in- en externe content teams, met designers, fotografen, tekstschrijvers en designers. Hoe bewaak je deze processen, het briefen, de deadlines, het op tijd goedkeuren en het inzetten van de content door de diverse teams?

Graphit campagnemanagement

Herken jij je ook hierin als marketeer?

krijg volledige grip en controle over jouw omnichannel Storytelling!

Ga aan de slag met dé campagnemanagement tool van Wrike, speciaal gecreëerd voor marketeers en trafficmanagers. Alle interne en externe teams die betrokken zijn bij het creëren en managen van campagnes kunnen met Wrike  altijd en overal, efficiënt samenwerken en de controle houden over alle resources en campagnes. Krijg realtime inzicht in de digitale prestaties van je creatieve inhoud met Wrike for Marketers Performance.

rebrand hero

Haal het beste uit je mensen, teams en technologie!

Verenig je marketingprocessen, stroomlijn de communicatie en geef campagneresultaten een boost.

Wat levert het jou op?

Meer
Inzicht

Bekijk realtime rapporten en status van al uw team projecten.

Eenvoudiger plannen

Zet strategieën eenvoudig om in een uitvoerbaar plan om succes te boeken.

Betere samenwerking

Breng de communicatie met stakeholders samen op één plaats met behoud van de volledige context.

Workflow stroomlijnen

Flexibiliteit bij het ondersteunen, beheren en bijhouden van teamwerk.

Building bridges between brand and technology

Graphit optimaliseert contentcreatie- en publicatieprocessen bij klanten zoals Yamaha, Hoogvliet, Koopman, Artis, NCOI, Elsevier. Wij geloven dat merken op hun sterkst zijn wanneer hun marketingprocessen verregaand zijn geautomatiseerd. Wrike is op  simpel en makkelijk te integreren met Digital Asset Management (DAM) en Graphit’s workflowplatform voor contentcreatie Publication Organiser. Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het inrichten van het campagnemanagement platform Wrike waarmee jij alle campagnes kan centraliseren, plannen en managen. Ready? Vraag dan nu een quickscan of demo aan!