WORKFLOW FOR CONTENT CREATION

krachtig2

MEDIA NEUTRAL CONTENT CREATION FOR STORYTELLING

Met de content creation module kunnen teams in de workflow samenwerken aan het verzamelen en creëren van medianeutrale storytelling content. Deze content kan uiteindelijk specifiek voor de kanalen aangepast worden.

 

studio
OMNICHANNEL STORYTELLING

Wil je je content ook medianeutraal creëren zodat je deze eenvoudig op ieder moment kunt publiceren naar ieder kanaal?

FEATURES

CONTENT CREATIE
Het platform biedt ondersteuning aan teams voor een nieuwe manier van werken voor het creëren van medianeutrale content, waarbij de silo’s tussen print en digitaal worden doorbroken.
INTEGRATIES
Met behulp van het platform kun je uiteindelijk publiceren op digitale kanalen zoals je website Facebook, Apple News, en mobiele apps. Kanaalspecifieke zaken zoals url’s en seo kunnen uiteraard binnen het platform worden toegevoegd. Graphit biedt plug-ins voor web CMS-systemen, social media en mobile apps.
CONTENT VERZAMELEN
Een medianeutraal, artikel, ofwel een story bereid je voor door in zogenaamde dossiers alle relevante content te verzamelen. Beelden, video en illustraties kunnen eenvoudig worden toegevoegd vanuit het geïntegreerde DAM systeem.
PRINT
Uiteraard kun je ook nog steeds magazines, brochures en andere print-uitingen maken met behulp van Adobe InDesign templates. Hiermee kan content worden gepland naar pagina’s en automatisch worden opgemaakt met behulp van Adobe InDesign templates.
DIGITAL EDITOR
Met de multichannel editor maak je stories met varianten voor digitale en print kanalen, Je plaatst je story op een vooraf bepaalde layout voor je website, voor social of voor print. Met deze preview kun je je story beoordelen voordat je deze publiceert. Zo maak je eenvoudig responsieve digitale artikelen die er op elk device fantastisch uitzien.
WORKFLOW
De contentcreatie- en publicatieprocessen worden ondersteund door een workflow waarbij tekstschrijvers, redacteuren en vormgevers online samenwerken en de statussen van artikelen of pagina’s op een digitale plank kunnen bekijken, controleren, redigeren en goedkeuren.

KLANTCASES

ncoi 1

NCOI

NCOI wilde alle marketing content voor digital en offline (print) onafhankelijk van het kanaal en onafhankelijk van het merk, kunnen managen en publiceren. NCOI zocht een platform voor het verrijken van haar backoffice content met commerciële teksten en beelden zodat deze gepubliceerd kunnen worden naar de on- en offline kanalen voor alle merken.

show case
vvva beeld

ARTS EN AUTO

Vereniging van Arts en Auto, VvAA, was op zoek naar een it partner die de redactionele en vormgeefprocessen zowel functioneel als it-matig kon ondersteunen. Graphit heeft VvAA begeleid bij het implementeren van een maat gesneden redactionele workflow met beeldbank vanuit de cloud.

show case
koien cnv graphit

CRV

CRV maakt veel rijke content die tot de verbeelding spreekt, zoals catalogi, video’s en infographics. Maar de organisatie miste een sterke tool die grip geeft op deze producties. “Wij wilden effectief samenwerken met onze buitenlandse collega’s en distributeurs en ons materiaal op gecoördineerde wijze naar hen uitrollen,” licht Mirjam toe.

show case

WAT BETEKENT DAT VOOR JOUW ORGANISATIE?

smile
Hergebruik van content
schoen graphit
Versnellen van time to market
s
Besparing van DTP kosten
plus 2
Cross-selling van diensten en producten
krachtig2
Huisstijl bewaking
smile
Hergebruik van data
schoen graphit
Versnellen van time to market
s
Besparing van DTP kosten
plus 2
Cross-selling van diensten en producten
krachtig2
Huisstijl bewaking

MEER WETEN?

Wil je ook gestroomlijnde workflow om contentcreatie-teams nog efficienter te laten samenwerken? We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

LOGO HORIZONTAAL GRAPHIT GRAY 1 300x128 1
ONE PLATFORM, THREE MODULES
krachtig2
Met een workflow voor medianeutrale content creatie ben je in staat vanuit één Content Management Systeem te publiceren naar alle kanalen.
Digital Asset Management weight
Met de DAM module beheer en deel je efficiënt al jouw digitale brand assets en content, zoals foto’s, illustraties, logo’s video’s, audio, presentaties.
stop

Met Paginator kun je met behulp van intelligente templates, productinformatie, commerciële informatie en beeldmateriaal automatisch opmaken.