CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG... SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

WORKFLOW FOR CONTENT CREATION

GRAPHIT CONTENT CREATION PLATFORM

Met het platform voor contentcreatie maak je rijke content niet specifiek voor één kanaal, maar medianeutraal zodat je uiteindelijk vanuit één workflow kunt publiceren naar alle kanalen.

MEDIANEUTRALE CONTENT CREATIE
Het platform biedt ondersteuning aan teams voor een nieuwe manier van werken voor het creëren van medianeutrale content, waarbij de silo’s tussen print en digitaal worden doorbroken.

LAYOUT AUTOMATION & BEELDBANK
Een medianeutraal, artikel, ofwel story, wordt gemaakt in de multichannel editor, waarbij de (vooraf te bepalen) documentstructuur automatisch wordt toegepast. Beelden, video en illustraties kunnen eenvoudig worden toegevoegd vanuit het geïntegreerde DAM- systeem. Er kunnen varianten van een story worden gemaakt, geëditeerd en automatisch op een lay-out worden geplaatst waarbij je een preview kunt beoordelen voordat je de story publiceert. Zo maak je eenvoudig responsieve digitale artikelen die er op elk device fantastisch uitzien.

 

INTEGRATIE CMS, SOCIAL EN APPS
Met behulp van het platform kun je uiteindelijk publiceren op digitale kanalen zoals je website Facebook, Apple News, en mobiele apps. Kanaalspecifieke zaken zoals url’s en seo kunnen uiteraard binnen het platform worden toegevoegd. Graphit biedt plug-ins voor web CMS-systemen, social media en mobile apps.

Print
Uiteraard kun je ook nog steeds magazines, brochures en andere print-uitingen maken met Aurora. Aurora wekt naadloos samen met Adobe InDesign (server) waarbij content automatisch kan worden opgemaakt met behulp van Adobe InDesign templates,

WORKFLOW
De contentcreatie- en publicatieprocessen worden ondersteund door een workflow waarbij alle deelnemers in de processen kunnen samenwerken en de statussen van artikelen of pagina’s kunnen bekijken, controleren en goedkeuren.

DIGITAL ASSET MANAGEMENT
Digital Asset Management is integraal onderdeel van het platform, zodat je eenvoudig beeld- of videocontent aan artikelen, advertenties of brochures kunt toevoegen. Ook kan reeds gecreëerde content eenvoudig worden hergebruikt.

 

WAT BETEKENT DAT VOOR JOUW ORGANISATIE?

  • Je kunt op ieder moment content maken en hergebruiken voor ieder kanaal.
  • De time to market van campagnes en product launches wordt enorm verkort.
  • Betere mogelijkheden voor cross-selling van producten en diensten voor verschillende divisies en merken.
  • Je bent beter in staat je huisstijl te bewaken.
  • Doordat je creatie- en publicatieprocessen zelf beheert ben je minder afhankelijk van bureaus.

MEER WETEN?
Wil je zelf eenvoudig, sneller en tegen lagere kosten over alle kanalen kunnen publiceren? We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

MORE WORKOUTS?

DIGITAL ASSET MANAGEMENT

Digital Asset Management (DAM) is het efficiënt beheren en delen van al jouw digitale brand assets en content, zoals foto’s, illustraties, logo’s video’s, audio, presentaties, copy en designs.

ADOBE INDESIGN AUTOMATION

Layout Automation maakt het mogelijk met behulp van templates, productinformatie, commerciële informatie en beeldmateriaal geautomatiseerd op te maken.

OUR GYM

Onze workflow-oplossingen bieden wij aan in de Graphit Private Cloud

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Neem contact op met een van onze personal trainers voor een afspraak om eens te sparren

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64