CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG... SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

MEDIA NEUTRAL CONTENT CREATION FOR STORYTELLING

WORKFLOW FOR CONTENT CREATIONkracht

Met de CONTENT CREATION module verzamel en creëer je storytelling content niet specifiek voor één kanaal, maar medianeutraal, zodat je uiteindelijk vanuit één workflow on- en offline kunt publiceren.

OMNICHANNEL STORYTELLING

Wil je je content ook medianeutraal creëren zodat je deze eenvoudig op ieder moment kunt publiceren naar ieder kanaal?
plan een demo

CONTENT CREATIE

Het platform biedt ondersteuning aan teams voor een nieuwe manier van werken voor het creëren van medianeutrale content, waarbij de silo’s tussen print en digitaal worden doorbroken.

CONTENT VERZAMELEN

Een medianeutraal, artikel, ofwel een story bereid je voor door in zogenaamde dossiers alle relevante content te verzamelen. Beelden, video en illustraties kunnen eenvoudig worden toegevoegd vanuit het geïntegreerde DAM systeem.

MULTICHANNEL EDITOR

Met de multichannel editor maak je stories met varianten voor digitale en print kanalen, Je plaatst je story op een vooraf bepaalde layout voor je website, voor social of voor print. Met deze preview kun je je story beoordelen voordat je deze publiceert. Zo maak je eenvoudig responsieve digitale artikelen die er op elk device fantastisch uitzien.

INTEGRATIES

Met behulp van het platform kun je uiteindelijk publiceren op digitale kanalen zoals je website Facebook, Apple News, en mobiele apps. Kanaalspecifieke zaken zoals url’s en seo kunnen uiteraard binnen het platform worden toegevoegd. Graphit biedt plug-ins voor web CMS-systemen, social media en mobile apps.

PRINT

Uiteraard kun je ook nog steeds magazines, brochures en andere print-uitingen maken met behulp van Adobe InDesign templates. Hiermee kan content worden gepland naar pagina’s en automatisch worden opgemaakt met behulp van Adobe InDesign templates.

WORKFLOW

De contentcreatie- en publicatieprocessen worden ondersteund door een workflow waarbij tekstschrijvers, redacteuren en vormgevers online samenwerken en de statussen van artikelen of pagina’s op een digitale plank kunnen bekijken, controleren, redigeren en goedkeuren.

 

WAT BETEKENT DAT VOOR JOUW ORGANISATIE?

  • Je kunt samen met je collega’s op ieder moment content maken en hergebruiken voor ieder kanaal.
  • De time to market van campagnes en product launches wordt enorm verkort.
  • Je kunt enorm besparen op de kosten voor vormgeving en DTP.
  • Betere mogelijkheden voor cross-selling van producten en diensten voor verschillende divisies en merken.
  • Je bent beter in staat je huisstijl te bewaken.
  • Doordat je creatie- en publicatieprocessen zelf beheert ben je minder afhankelijk van bureaus.

MEER WETEN?

Wil je zelf eenvoudig, sneller en tegen lagere kosten over alle kanalen kunnen publiceren? We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

KLANT CASE

Met 1250 opleidingen en 23 merken is NCOI de grootste opleidingsgroep van Nederland.
Voor het werven van cursisten spelen de website en brochures een essentiële rol. Lees in de klant case hoe NCOI haar marketing content medium- en merkneutraal heeft georganiseerd met Publication Organiser. “Door het orkestreren van onze content hebben we de time to market enorm weten te verkorten en zijn we in staat iedere cursus binnen ieder merk te cross-sellen. Dit is voor NCOI van grote commerciële waarde”. Aldus Ferry Olie, manager business transformatie en innovatie NCOI Groep.

PLATFORM MODULES

DIGITAL ASSET MANAGEMENT

Met de DAM module beheer en deel je efficiënt al jouw digitale brand assets en content, zoals foto’s, illustraties, logo’s video’s, audio, presentaties, copy en designs.

ADOBE INDESIGN PAGINATOR

Met Paginator maak kun je met behulp van intelligente templates, productinformatie, commerciële informatie en beeldmateriaal automatisch opmaken.

PUBLICATION ORGANISER

One platform three modules; DAM, Workflow & Paginator. Met Publication Organiser orkestreer je alle content die je nodig hebt voor je omnichannel storytelling.

Aarzel niet om eens te sparren met een van onze personal trainers

Aarzel niet om eens te sparren met een van onze personal trainers.

Aarzel niet om eens te sparren met een van onze personal trainers.

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Contact our Personal trainers for a free sparring session

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Mariette van het Kaar

+31 6 2111 09 69

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64