MEDIA NEUTRAL CONTENT CREATION FOR STORYTELLING

krachtig2

WORKFLOW FOR CONTENT CREATION

Met de CONTENT CREATION module verzamel en creëer je storytelling content niet specifiek voor één kanaal, maar medianeutraal, zodat je uiteindelijk vanuit één workflow 
on- en offline kunt publiceren.
content creation
cicle

OMNICHANNEL STORYTELLING

Wil je je content ook medianeutraal creëren zodat je deze eenvoudig op ieder moment kunt publiceren naar ieder kanaal?

FEATURES

CONTENT CREATIE

Het platform biedt ondersteuning aan teams voor een nieuwe manier van werken voor het creëren van medianeutrale content, waarbij de silo’s tussen print en digitaal worden doorbroken.

INTERGRATIES

Met behulp van het platform kun je uiteindelijk publiceren op digitale kanalen zoals je website Facebook, Apple News, en mobiele apps. Kanaalspecifieke zaken zoals url’s en seo kunnen uiteraard binnen het platform worden toegevoegd. Graphit biedt plug-ins voor web CMS-systemen, social media en mobile apps.

CONTENT VERZAMELEN

Een medianeutraal, artikel, ofwel een story bereid je voor door in zogenaamde dossiers alle relevante content te verzamelen. Beelden, video en illustraties kunnen eenvoudig worden toegevoegd vanuit het geïntegreerde DAM systeem.

PRINT

Uiteraard kun je ook nog steeds magazines, brochures en andere print-uitingen maken met behulp van Adobe InDesign templates. Hiermee kan content worden gepland naar pagina’s en automatisch worden opgemaakt met behulp van Adobe InDesign templates.

MULTICHANNEL EDITOR

Met de multichannel editor maak je stories met varianten voor digitale en print kanalen, Je plaatst je story op een vooraf bepaalde layout voor je website, voor social of voor print. Met deze preview kun je je story beoordelen voordat je deze publiceert. Zo maak je eenvoudig responsieve digitale artikelen die er op elk device fantastisch uitzien.

WORKFLOW

De contentcreatie- en publicatieprocessen worden ondersteund door een workflow waarbij tekstschrijvers, redacteuren en vormgevers online samenwerken en de statussen van artikelen of pagina’s op een digitale plank kunnen bekijken, controleren, redigeren en goedkeuren.

CASES

Graphit_Casa_digitalassetmanagement

CASA

Casa heeft een interne vormgeef- en fotostudio die dagelijks alle wervende content voor de website en voor de huis-aan-huis folders creëert. Gezien het grote en steeds veranderende assortiment was het essentieel een beeldbank, ofwel een digital asset management-systeem op te zetten voor het beheren en publiceren van alle content voor de website, de folders en voor het Point of Sale-materiaal.

show case
Graphit_app_Koninklijkebibliotheek

Magazine App Koninklijke Bibliotheek

De Koninklijke Bibliotheek in Den Haag zet in op digitalisering. Een app waarop lezers zestien magazines – van Vrij Nederland en Psychologie Magazine tot Margriet – kunnen lenen, is daar onderdeel van.

show case
Schermafbeelding 2020 11 25 om 18.07.13

ANWB

Uitgangspunt van e ANWB was een media neutrale redactie workflow op te zetten waarmee zowel de webpublicaties als printpublicaties kunnen worden aangestuurd.

show case
sprylab 2 1
dataplan 2 1
logo woodwing assets 2line dark
logo woodwing studio 2line dark
krachtig2
Met een workflow voor medianeutrale content creatie ben je in staat vanuit één Content Management Systeem te publiceren naar alle kanalen.
plus 2
Met de DAM module beheer en deel je efficiënt al jouw digitale brand assets en content, zoals foto’s, illustraties, logo’s video’s, audio, presentaties.
time
Met een workflow voor medianeutrale content creatie ben je in staat vanuit één Content Management Systeem te publiceren naar alle kanalen.