MEDIA NEUTRAL CONTENT CREATION FOR STORYTELLING

krachtig2

WORKFLOW FOR CONTENT CREATION

Met de CONTENT CREATION module verzamel en creëer je storytelling content niet specifiek voor één kanaal, maar medianeutraal, zodat je uiteindelijk vanuit één workflow 
on- en offline kunt publiceren.
content creation
cicle

OMNICHANNEL STORYTELLING

Wil je je content ook medianeutraal creëren zodat je deze eenvoudig op ieder moment kunt publiceren naar ieder kanaal?

FEATURES

CONTENT CREATIE

Het platform biedt ondersteuning aan teams voor een nieuwe manier van werken voor het creëren van medianeutrale content, waarbij de silo’s tussen print en digitaal worden doorbroken.

INTEGRATIES

Met behulp van het platform kun je uiteindelijk publiceren op digitale kanalen zoals je website Facebook, Apple News, en mobiele apps. Kanaalspecifieke zaken zoals url’s en seo kunnen uiteraard binnen het platform worden toegevoegd. Graphit biedt plug-ins voor web CMS-systemen, social media en mobile apps.

CONTENT VERZAMELEN

Een medianeutraal, artikel, ofwel een story bereid je voor door in zogenaamde dossiers alle relevante content te verzamelen. Beelden, video en illustraties kunnen eenvoudig worden toegevoegd vanuit het geïntegreerde DAM systeem.

PRINT

Uiteraard kun je ook nog steeds magazines, brochures en andere print-uitingen maken met behulp van Adobe InDesign templates. Hiermee kan content worden gepland naar pagina’s en automatisch worden opgemaakt met behulp van Adobe InDesign templates.

MULTICHANNEL EDITOR

Met de multichannel editor maak je stories met varianten voor digitale en print kanalen, Je plaatst je story op een vooraf bepaalde layout voor je website, voor social of voor print. Met deze preview kun je je story beoordelen voordat je deze publiceert. Zo maak je eenvoudig responsieve digitale artikelen die er op elk device fantastisch uitzien.

WORKFLOW

De contentcreatie- en publicatieprocessen worden ondersteund door een workflow waarbij tekstschrijvers, redacteuren en vormgevers online samenwerken en de statussen van artikelen of pagina’s op een digitale plank kunnen bekijken, controleren, redigeren en goedkeuren.

CASES

Ter Steege Graphit EasyCatalog 1

Ter Steege automatische opmaak brochures

Ter Steege is groothandel van een groot en divers assortiment potten, lifestyle artikelen en souvenirs. Alle producten zijn eigen design en worden op eigen locaties in onder andere Azië en Portugal vervaardigd. De marketingafdeling verzorgt de brochures en prijslijsten met een in house design studio. Graphit heeft Ter Steege geholpen met het automatiseren van de opmaak van deze documenten.

show case
Quantore EasyCatalog

Quantore automatische opmaak catalogi

Quantore is een coöperatie en het huismerk van ruim 400 kantoorvakhandels in Nederland.
Het assortiment telt ruim 24.000 kantoorartikelen. Voor het ondersteunen van de verkoop worden jaarlijkse diverse catalogi opgemaakt. Lees hoe Graphit geholpen heeft met de automatische opmaak van hun diverse catalogi in InDesign.

show case
Ingrediënten voor digitale transformatie nu aanwezig bij GroenRijk en GRS Retail

GRS & Groenrijk Digital Asset Management (DAM)

Binnen de marketingcampagne bieden GRS Retail en GroenRijk hun leden diverse marketinguitingen (o.a. folders, advertenties, social media berichten) in digitale en geprinte vorm. GroenRijk heeft daarnaast haar eigen webshop in beheer. Om de marketingcampagnes goed uit te kunnen rollen, zijn er de nodige wensen. De webshop moet naar een hoger plan worden getild, vormgevers willen efficiënter kunnen werken en de leden van GRS Retail willen hun marketingmiddelen meer laten aansluiten op de lokale markt.

show case
sprylab 2 1
dataplan 2 1
logo woodwing assets 2line dark
logo woodwing studio 2line dark
krachtig2
Met een workflow voor medianeutrale content creatie ben je in staat vanuit één Content Management Systeem te publiceren naar alle kanalen.
plus 2
Met de DAM module beheer en deel je efficiënt al jouw digitale brand assets en content, zoals foto’s, illustraties, logo’s video’s, audio, presentaties.
time
Met een workflow voor medianeutrale content creatie ben je in staat vanuit één Content Management Systeem te publiceren naar alle kanalen.