WoodWing Experience: ben jij er óók bij?

Op 28 en 29 mei organiseert WoodWing zijn tweejaarlijkse internationale Experience in Amsterdam. Wij nodigen je graag uit om dit evenement bij te wonen! Wat kan je verwachten?

Continue transformatie: geen optie, maar een must

‘Continuous transformation’ is dit jaar als thema gekozen. Maar wat houdt deze term eigenlijk in? Kort gezegd: continue transformatie is nodig om te kunnen beantwoorden aan het voortdurend veranderende medialandschap waarin je met je doelgroep wilt communiceren middels hoog kwalitatieve content.

Een zeer interessant onderwerp dat tijdens het tweedaagse evenement uitvoerig aan bod zal komen. Hoe? WoodWing brengt sprekers en experts van verschillende brands en uitgevers over de hele wereld samen om hun kennis over continue transformatie te delen.

Laat je inspireren!

Waar je als deelnemer naar kunt uitkijken? Aansprekende presentaties over het innoveren van multichannel-contentcreatieprocessen én -distributieprocessen. Laat je inspireren: ontdek hoe andere organisaties WoodWing-software inzetten en welke nieuwe ontwikkelingen je de komende tijd kunt verwachten. Benieuwd naar het programma? Bekijk het overzicht van sprekers, presentaties en workshops. In de komende weken zal de lijst verder worden aangevuld.

Wissel je graag ervaringen uit met collega’s? Ook hiertoe is volop gelegenheid tijdens het evenement!

Programma-highlight: Yamaha en Graphit

Hoe optimaliseerde Yamaha zijn contentcreatie- en contentdistributieprocessen voor de marketing van 26 Europese landen? Op dinsdag 28 mei leggen Renzo Moscou van Yamaha Motor Europe en Joris de Jong van Graphit het samen uit.

Ook aanwezig zijn? Wij nodigen je van harte uit bij de WoodWing Experience. Inschrijven kan hier. Hopelijk zien we je eind mei in Amsterdam!

Share:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Wat is het verschil tussen DAM en PIM en hoe vullen ze elkaar aan?

Wat is het verschil tussen DAM en PIM en hoe vullen ze elkaar aan?

Soms heerst er onduidelijkheid over het verschil tussen een PIM- en een DAM-systeem. Vandaar een blog over PIM vs. DAM, …

Lees meer
Graphit_DAM_workflow publishers

De EO maakt bladen met nieuwe workflow en beeldbank van WoodWing.

De Evangelische Omroep (EO) klopte enkele maanden geleden bij ons aan omdat de omroep een partner zocht voor een nieuwe …

Lees meer

Zo pluk je de vruchten van nieuwe workflows voor contentcreatie

Procesverbeteringen voor het creëren en publiceren van content bedenk je niet één-twee-drie. Een goede voorbereiding op het vernieuwen van werkprocessen …

Lees meer

Afspraak maken