CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG... SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

WOODWING STUDIO

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Contact our Personal trainers for a free sparring session

WoodWing STUDIO biedt ondersteuning voor een nieuwe manier van werken voor het creëren van medianeutrale content, waarbij de silo’s tussen print en digitaal worden doorbroken. Teams werken samen aan de totstandkoming van digitale en print stories  ondersteund door een gestructureerde workflow met taken en accordering.

 

 

Medianeutrale Stories

Met STUDIO maak je een medianeutral “story” in de online editor, waarbij een (vooraf te bepalen) documentstructuur automatisch wordt toegepast. Beelden, video en illustraties kunnen eenvoudig worden toegevoegd vanuit het geïntegreerde DAM- systeem (ASSETS). Er kunnen varianten van een story worden gemaakt, geëditeerd en automatisch op een lay-out worden geplaatst waarbij je een preview kunt beoordelen voordat je de story publiceert.

 

Integratie CMS, Social en Apps

Met behulp van het platform kun je uiteindelijk publiceren op digitale kanalen zoals je website, Facebook, Instagram en mobiele apps. Kanaal-specifieke zaken zoals url’s en seo kunnen uiteraard binnen het platform worden toegevoegd. Aurora biedt plug-ins voor web CMS-, PIM- en CRM-systemen.

 

PRINT

Uiteraard kun je ook nog steeds magazines, brochures en andere print-uitingen maken met Aurora. Aurora werkt naadloos samen met Adobe InDesign (server) waarbij content automatisch kan worden opgemaakt met behulp van Adobe InDesign templates.

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Contact our Personal trainers for a free sparring session

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64