CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

THE CHAMPION

Reed Business Information maakt deel uit van de RELX Group (voorheen Reed Elsevier), de wereldleider in B2B-informatie, data-services, analytische instrumenten en workflow-oplossingen. Zijn zijn actief in verschillende sectoren en industrieën, met meer dan 28.000 werknemers in 180 verschillende landen. De RELX Group behaalde in 2015 een omzet van €7,471 miljoen. (5,971 million pound)      

Reed Proagrica is een business unit die er naar streeft om superieure producten en diensten te leveren, die klanten in staat te stellen de wereld op een duurzame manier te kunnen blijven voorzien van voeding.
De merken Boerderij, Groenten & Fruit en Farmers Weekly staan aan de basis van Proagrica. Dit geldt ook voor F4F en DBT, het merk dat verbindt en integreert. Hiermee biedt Proagrica haar klanten de mogelijkheid beter en effectiever samen te werken met onder andere hun leveranciers en afnemers.

THE CHALLENGE

Reed Business Information werkte binnen de groep met verschillende systemen en softwareoplossingen. Door autonome groei en overnames is er een complex IT-beheer ontstaan. De wens bestond voor standaardisatie bij het invullen van de “web first” contentstrategie en migratie naar SaasS-oplossingen (Software as a Service).

THE WORKOUT

Om de redacties ‘medianeutraal’ te laten werken met de specifieke eigenschappen van de diverse publicatiekanalen, heeft Proagrica gekozen voor een best of breed oplossing. Content Station en elvis DAM vormen het hart van de multimediale content-productie, en WoodWing faciliteert het workflow management.
In de Online Editing tool Content Station produceren redacteuren kanaalonafhankelijk artikelen. In deze medium-neutrale artikelen kunnen zowel de benodigde eigenschappen voor print als voor web worden meegegeven. Zo kan de redacteur op maat schrijven voor print en tegelijkertijd specifieke onderdelen voor web meegeven in hetzelfde artikel. Vanuit het Digital Asset Management Systeem elvis DAM worden de artikelen verrijkt met beeldmateriaal. Dit gebeurt allemaal geleid in een geïntegreerde workflow van WoodWing waarbij verschillende personen met het dossier werken. Op dit medium-neutrale dossier voert Reed één zorgvuldige eindredactieslag door.

De workout bestond uit:

  • analyse
  • ontwerp
  • implementatie
  • beheer en onderhoud

THE RESULTS

Verkorte creatie-  en productiecycli
Multi-channel publicatie mogelijkheid
Dedicated service desk
Online samenwerken in workflow
Versnellen van de time to market
Besparing op DTP productiekosten

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Neem contact op met een van onze personal trainers voor een afspraak om eens te sparren

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64

DOWNLOAD WHITEPAPER
×
Geachte bezoeker, u kunt downloaden nadat u uw e-mailadres heeft achtergelaten.

Dit veld is verplicht.
Vul een geldig e-mailadres in.