PUBLICATION ORGANISER

ONE PLATFORM THREE MODULES

PUBLICATION ORGANISER

ONE PLATFORM THREE MODULES

SMART WORKFLOW PLATFORM

Bij veel brands, retailers, groothandels en fabrikanten werken contentteams vaak naast elkaar aan het creëren van content voor digital en print zonder gebruik te maken van elkaars content, resources en backoffice systemen.

WORD OOK DIRIGENT VAN JOUW CONTENTORKESTRATIE

Met Publication Organiser zorg je ervoor dat je alle marketing assets centraal beheert. In- en externe teams werken samen aan het verzamelen, creëren en redigeren van content met behulp van specifiek voor jouw organisatie ingerichte workflows. Backoffice systemen zijn geïntegreerd voor uitwisseling van bijvoorbeeld productinformatie. Op deze manier kun je 24/7 efficiënt publiceren naar digital en naar print.

LOGO HORIZONTAAL GRAPHIT GRAY
ONE PLATFORM, THREE MODULES
krachtig2
Met een workflow voor medianeutrale content creatie ben je in staat vanuit één Content Management Systeem te publiceren naar alle kanalen.
Digital Asset Management weight
Met de DAM module beheer en deel je efficiënt al jouw digitale brand assets en content, zoals foto’s, illustraties, logo’s video’s, audio, presentaties.
stop

Met Paginator kun je met behulp van intelligente templates, productinformatie, commerciële informatie en beeldmateriaal automatisch opmaken.

Wil je ook gestroomlijnde contentcreatie- en publicatie- processen?

Wil je ook je kosten verlagen, de time to market versnellen en nieuwe mogelijkheden voor bijvoorbeeld één op één marketing gaan benutten?
GRAPHIT content Orkestration 3 met schaduwen 2
Graphit Wheel 1

KLANTCASES

Graphit Hoogvliet Zoetermeer

Hoogvliet

Iedere week verspreidt Hoogvliet Supermarkten een huis-aan-huis-folder, waarin alle weekaanbiedingen staan. Lees in deze klantcase hoe Hoogvliet samen met Graphit het publicatieproces van de huis-aan-huis-folders verregaand heeft geautomatiseerd.

Lees meer
ncoi 1

NCOI

NCOI wilde alle marketing content voor digital en offline (print) onafhankelijk van het kanaal en onafhankelijk van het merk, kunnen managen en publiceren. NCOI zocht een platform voor het verrijken van haar backoffice content met commerciële teksten en beelden zodat deze gepubliceerd kunnen worden naar de on- en offline kanalen voor alle merken.

Lees meer
yamaha

Yamaha

Yamaha Motor Europe bedient met Publication Organiser 24/7 distribiteurs en dealers in 26 Europese landen met volledige gelokaliseerde marketingmaterialen. Daarnaast wordt alle visuele content beheerd in het geïntegreerde DAM en ontsloten naar de website en de pressroom. Door het inzetten van het platform heeft Yamaha enorm kunnen besparen op de operationele kosten en is de time to market van product releases en campagnes drastisch verkort.

Lees meer

WAT BETEKENT DAT VOOR JOUW ORGANISATIE?

smile
Multichannel publiceren
schoen graphit
Versnellen van time to market
s
Besparing van DTP kosten
plus 2
Cross-selling van diensten en producten
krachtig2
Huisstijl bewaking
smile
Multi channel publication
schoen graphit
Versnellen van time to market
s
Besparing van DTP kosten
plus 2
Cross-selling van diensten en producten
krachtig2
Huisstijl bewaking

MEER WETEN?

Wil je ook, zonder tussenkomst van een vormgever, zelf eenvoudig brochures, catalogi en prijslijsten en POS materiaal samenstellen? We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.