CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG... SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

PUBLICATION ORGANISER

Workflow Platform for High Quality Content Creation, Digital Asset Management and Channel Distribution

DIGITALE TRANSFORMATIE

Digitale transformatie is een trend die zich doorzet bij alle merken, retailers, groothandels en fabrikanten! De wereld verandert in razend tempo. Consumenten en bedrijven kopen steeds meer online. Voor het 24/7 online en ook nog steeds offline bereiken van consumenten is attractieve, verleidende product- en storytelling content essentieel.

KWALITATIEVE CONTENT

De behoefte aan hoog kwalitatieve content is geëxplodeerd door de groei van social media en verschillende trends, zoals customer-experience-marketing en individualisatie. Om daaraan te kunnen voldoen hebben veel merken specifiek voor web, social en print content teams opgezet die content maken specifiek voor de verschillende doelgroepen en kanalen.

CONTENT SHOCK

Diverse content teams werken vaak naast elkaar aan campagnes zonder gebruik te maken van elkaars content, resources, mensen en backoffice systemen. Bij het creëren en publiceren van content gaat veel tijd verloren aan het zoeken naar bestanden, versiebeheer, het creëren en het redigeren van content voor de verschillende kanalen. 

Wil je ook gestroomlijnde contentcreatie- en publicatie- processen?

Wil je ook je kosten verlagen, de time to market versnellen en nieuwe mogelijkheden voor bijvoorbeeld één op één marketing gaan benutten?
DOWNLOAD WHITEPAPER

CUSTOMER CASE

Het Europese hoofdkantoor van Yamaha bedient met Publication Organiser 24/7 distribiteurs en dealers in 26 Europese landen met volledige gelokaliseerde marketingmaterialen. Daarnaast wordt alle visuele content beheerd in het geïntegreerde DAM en ontsloten naar de website en de pressroom.
Door het inzetten van het platform heeft Yamaha enorm kunnen besparen op de operationele kosten (waaronder DTP) en is de time to market van product releases en campagnes drastisch verkort.

CUSTOMER CASE

Lees in ons blog hoe Hoogvliet Supermarkten Paginator, onderdeel van Publication Organiser, inzet voor het plannen en automatisch opmaken van de wekelijkse huis aan huis folders. Zonder tussenkomst van dtp kan Hoogvliet in het platform zelf spreads plannen in de layout van de folder. De beelden worden middels het geïntegreerde DAM beheerd en automatisch ontsloten naar de folder, POS en de website. Publication Organiser biedt Hoogvliet een hoge mate van flexibiliteit waarbij de afhankelijkheid van het bureau sterk is gereduceerd.

ONE PLATFORM, THREE MODULES

BUILDING BRIDGES BETWEEN BRANDS AND TECHNOLOGY

Met Publication Organiser orkestreer je alle content die je nodig hebt voor je omnichannel storytelling. PO kan volledig worden geïntegreerd met je backoffice systemen en je kunt (automatisch) publiceren naar alle on- en offline kanalen.

WORKFLOW FOR CONTENT CREATION

Met een workflow voor medianeutrale content creatie ben je in staat content vanuit één bron systeem te publiceren naar alle kanalen.

DIGITAL ASSET MANAGEMENT

Met de DAM module beheer en deel je efficiënt al jouw digitale brand assets en content, zoals foto’s, illustraties, logo’s video’s, audio, presentaties, copy en designs.

ADOBE INDESIGN PAGINATOR

Met Paginator maak kun je met behulp van intelligente templates, productinformatie, commerciële informatie en beeldmateriaal automatisch opmaken.

WAT BETEKENT DAT VOOR JOUW ORGANISATIE?

  • Je kunt samen met je collega’s op ieder moment content maken en hergebruiken voor ieder kanaal.
  • De time to market van campagnes en product launches wordt enorm verkort.
  • Je kunt enorm besparen op de kosten voor vormgeving en DTP.
  • Betere mogelijkheden voor cross-selling van producten en diensten voor verschillende divisies en merken.
  • Je bent beter in staat je huisstijl te bewaken.
  • Doordat je creatie- en publicatieprocessen zelf beheert ben je minder afhankelijk van bureaus.

MEER WETEN?

Wil je zelf eenvoudig, sneller en tegen lagere kosten over alle kanalen kunnen publiceren? We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Contact our Personal trainers for a free sparring session

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Mariette van het Kaar

+31 6 2111 09 69

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64