CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG... SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

OUR TEAMMATES

WoodWing is internationaal marktleider op het gebied van omnichannel publishing, met robuuste software voor het creëren, managen en publiceren van content voor digitaal en print. Uitgevers, marketeers en media afdelingen zijn met de software oplossingen van WoodWing in staat hoogwaardige branded content te creëren tegen lage kosten en binnen de kortst mogelijke time to market.

About Woodwing Enterprise Aurora

Marketeers zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om producten sneller te kunnen lanceren en customer engagement programma’s te verbeteren. Met omnichannel communicatie kun je weliswaar makkelijker meer mensen bereiken echter wordt het bewaken van je merkconsistentie een steeds grotere uitdaging.

WoodWing elvis DAM digital asset management helpt marketing professionals bij het beheren, samenwerken en distribueren van alle marketing assets en marketing materialen on-message en on-brand. Sneller en eenvoudiger.

Geef je marketing operations een boost

  • beheer en deel al je marketing assets
  • bewaar de volledige controle over je brand assets
  • versnel je content creatie en lokalisatie
  • reduceer kosten voor content creatie
  • bewaking van je branded content creatie
  • beschikbaar als private cloud-oplossing

About Elvis DAM

65Bit is de ontwikkelaar van EasyCatalog, een software tool waarmee het mogelijk is om vormgeving in Adobe InDesign te koppelen met gestructureerde databestanden zoals XML, CSV of zelfs directe koppelingen te maken met PIM systemen.
EasyCatalog stelt brands in staat prijslijsten, brochures en catalogi automatisch op te maken. Inmiddels is EasyCatalog de wereldwijde standaard voor automatische opmaak op basis van Adobe InDesgn.

About EasyCatalog

SPRYLAB is een Duits software bedrijf en heeft met Purple DS® een efficiënte end-to-end oplossing voor digitaal publiceren van mobile en tablet apps ontwikkeld. Purple Digital is een hosted software-dienst en stelt brands en uitgevers in staat kostenefficiënt apps te maken met interactieve publicaties zoals magazine-, nieuwsbrief- of brochure- apps. Graphit biedt Purple DS® geïntegreerd aan met WoodWing software.

visit our website

Journal Designer is de digitale plank oplossing die volledig geïntegreerd kan worden met oplossingen van WoodWing. Met Journal Designer kan een redacteur of planner artikelen en advertenties voor een magazine of krant digitaal plannen en managen.

visit our website

Adobe is wereldwijd marktleider op het gebied van software tools voor creatieve vormgevers.
Met de tools van Adobe kunnen brands en uitgevers digitale content manueel en automatisch ontwerpen voor alle media kanalen.

visit our website

Enfocus maakt software oplossingen voor het controleren en optimaliseren van PDF bestanden en het automatiseren van grafische productie workflow processen. De oplossingen van Enfocus stroomlijnen het grafische productieproces – van design tot print en verbinden hiermee vormgevers, uitgevers en drukkers. Bekende producten zijn Enfocus PitStop en Switch.

visit our website

Elpical Claro Premedia biedt een volledige beeldverwerking workflow, voor het optimaliseren en standaardiseren van beelden. Claro Premedia analyseert elke afbeelding door een reeks van specifieke parameters en verbetert het beeld met de hoogst mogelijke kwaliteit.

visit our website

NEP is de hosting partner van Graphit. De cloud services van NEP zijn ontwikkeld voor organisaties die gefaseerd de stap richting de cloud willen maken: een geleidelijke transformatie naar een flexibel en schaalbaar model.  De verwachtingen van eindgebruikers ten aanzien van IT liggen steeds hoger, applicaties moeten 24/7 beschikbaar zijn; op elk device en vanaf elke locatie. De flexibiliteit, elasticiteit, beschikbaarheid en mate van automatisering die de cloud services van NEP The Netherlands bieden, ontzorgen en passen bij elke organisatiefase.

visit our website

Maakt online video onderdeel uit van uw communicatiestrategie én zoekt u naar mogelijkheden om uw video’s beter te publiceren en laten presteren? Met het VIXY video platform en videoplayer oplossing verhoogt u uw online resultaat. VIXY is het video streaming platform dat één op één integreert met het DAM-systeem van Graphit. Adaptive bit-rate delivery zorgt ervoor dat afhankelijk van de internetverbinding en het device van de gebruiker altijd de optimale video wordt uitgeleverd. Met het video management systeem kunt u met verschillende gebruikers video’s online beheren, publiceren en analyseren. 

About Vixy

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Neem contact op met een van onze personal trainers voor een afspraak om eens te sparren

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64