CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG... SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

SERVICES

Sparren

Wij horen graag van jou welke uitdagingen jij ervaart en wat jouw doelstellingen zijn om een sterker merk te bouwen. Wij vertellen jou met behulp van onze kennis, ervaring en best practices hoe wij jou kunnen helpen bij het consequent en consistent gebruiken van jouw merk assets, automatiseren van creatie- en publicatie-, transcreatie- en personalisatie processen. Op basis van de uitkomsten van deze sessie, een globale analyse van de huidige processen en de verbetermogelijkheden in hoofdlijnen, kunnen wij helpen met het maken van een begroting en een businesscase.

COACHING

Als we het eens zijn over de verbetermogelijkheden en de gewenste software oplossing, maken we een voorstel voor implementatie en een plan van aanpak met een gedetailleerde projectplanning. Uit ervaring weten we dat je het einddoel makkelijker en conform de initiële kaders behaalt als je werkt in fasen. Dit bevordert niet alleen de voortgang, de betrokkenheid en het draagvlak, maar zorgt ook voor overzicht en positieve ervaringen. Wij coachen je bij het selecteren, het integreren en het implementeren van de software. Wij zijn pas klaar als de nieuwe processen draaien en de gebruikers getraind en up and running zijn.

ABONNEMENTEN

Het is vaak al belastend genoeg voor een organisatie om de bestaande IT infrastructuur te onderhouden. Daarom implementeren wij bij voorkeur SaaS (Software as a Service) oplossingen, die wij voor jou hosten en onderhouden. Onze abonnementsvormen kennen een onderverdeling in het gebruik, van de software, hosting, technisch beheer, functioneel beheer en service desk. Samen met jou bepalen wij graag welke SLA (Service Level Agreement) het beste past bij jouw wensen, organisatie en budget.

WORKOUT PARTNERS

Specifiek voor (in-house) DTP-studio’s en ontwerp/reclamebureaus hebben wij een programma, waarbij wij zorgdragen voor de complete werkplek- en server inrichting, het beheer, onderhoud en service desk. Hierdoor kan jij je richten op je kernactiviteiten in een stabiele en altijd actuele ict werkomgeving.

Free Sessions

Contact our Personal trainers for a free sparring session

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Mariette van het Kaar

+31 6 2111 09 69

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64