Onze missie

Building bridges between Brands and Technology

Graphit heeft meer dan 35 jaar kennis en ervaring met het optimaliseren van contentcreatie- en publicatieprocessen.

Wij geloven dat merken op hun sterkst zijn wanneer hun marketing processen verregaand zijn geautomatiseerd. Effectieve marketing vereist orkestratie van je content processen.

Wij gaan graag de uitdaging aan om je te helpen bij het centraliseren, beheren en optimaal inzetten van jouw merk assets en bij het creëren en publiceren van storytelling content en artwork. Wij zetten graag de benodigde extra stappen om je te helpen met het behalen van jouw merkdoelstellingen;

  • excellente omnichannel storytelling content en artwork ten behoeve van sales conversie
  • transcreatie ter ondersteuning van internationale marketing activiteiten
  • personalisatie voor een unieke klantbeleving
  • uitgebreide mogelijkheden voor up- en cross-selling
  • de kortst mogelijke time to market

Onze aanpak

Samen met je brengen we processen in kaart en bekijken alle opties. Op basis van o.a. workshops bepalen we samen met jou het ideale proces en het tempo waarmee we ons platform implementeren. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw behoeften, ambities en wensen. We adviseren een stapsgewijze verandering van processen die passen bij jouw organisatie.

ROI/ROA

Wij zijn trots dat ons platform zich heeft bewezen en wordt gewaardeerd door marketeers, uitgevers en financiële directeuren van toonaangevende merken om hun ROI en ROA (Return on Assets).

graphit team workflow

OUR LEGACY

1983
1983
1985
1991
1995
1996
1998
1999
2000
2001
2010
2013
2017
2020