CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG... SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

One Business NL

THE CHAMPION

One Business, een joint venture van New Skool Media en Reed Business Information, is sinds januari 2017 de uitgever van Elsevier magazine, Juist Magazine en Beleggerbelangen.

THE CHALLENGE

Na een uitgebreid onderzoek waarbij alle redactionele en publicatie processen in kaart zijn gebracht, heeft Graphit een redactioneel platform opgezet voor het maken van alle redactionele content voor de bladen en voor de websites.
Belangrijke eis was dat men het volledige IT beheer van het platform aan Graphit wilde uitbesteden. Tevens is gekozen voor een eenduidige werkwijze waarmee vanuit het redactionele proces voor de magazines op eenvoudige wijze, artikelen naar de websites geplaatst kunnen worden.
Alle content  wordt opgeslagen in een digital asset management systeem zodat deze altijd kan worden hergebruikt voor nieuwe publicaties.

 

THE WORKOUT

Er is gekozen voor WoodWing Enterprise als redactioneel platform en elvis DAM als digital asset management systeem. Via het platform is het mogelijk redactionele content die voor de print uitgave in Adobe InCopy geschreven is, op artikel niveau als XML door te publiceren naar web en mobile. Door de geïntegreerde workflow van WoodWing Enterprise en elvis DAM  is bij Elsevier een bijzonder efficiënt publicatieproces gerealiseerd.

De applicaties worden door Graphit  gehost en beheerd.
Graphit draagt zorg voor support en beheer van de platformen en een maximale uptime van de processen.
Tijdens de productie van de diverse titels ondersteunt de helpdesk van Graphit keyusers bij eventuele vragen en of problemen.

 

THE RESULTS

Verkorte creatie-  en productiecycli

Multi-channel publicatie

Consistente merkuitstraling

Online samenwerken in workflow

Versnellen van de time to market

Besparing op DTP productiekosten

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Contact our Personal trainers for a free sparring session

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64