CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG... SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

New Skool Media

THE CHAMPION

New Skool Media is in 2014 opgericht. Na de acquisitie van 19 special interest tijdschriftmerken van Sanoma in 2014 en de overname van Elsevier van RBI, staat de portfolioteller inmiddels op 27. Een paar bekende titels van New Skool Media zijn onder andere Elsevier, Knip Mode, Delicious, Zeilen, Kijk en Vorsten. New Skool Media gelooft in de uitgangspositie van tijdschriften om merken op lange termijn succesvol te ontwikkelen en uit te bouwen.

THE CHALLENGE

New Skool Media heeft voor haar 27 titels verschillende doelgroepen, kanalen en publicatieschema’s. Dit zorgt voor een complexe en drukke werkomgeving met verschillende redacties en belastingpieken. Alle titels hebben hun eigen copy, beeldmateriaal en productie.

THE WORKOUT

New Skool Media heeft gekozen voor een redactionele workflow en de infrastructurele inrichting van redactie en vormgeving.
Hiervoor is elvis DAM gekozen voor het managen van alle beelden en Adobe InDesign voor de vormgeving. Het indexeren van alle beeldmateriaal is essentieel voor het gemakkelijk terugvinden en kunnen hergebruiken ervan. Bestanden worden bij import in elvis DAM automatisch geïndexeerd en kunnen verder met aanvullende metadata worden verrijkt. Voor een stabiele werkomgeving heeft New Skool Media gekozen voor een Apple server inrichting.
De workout bestond uit:

  • analyse
  • implementatie
  • beheer en onderhoud

THE RESULTS

Besparing op DTP proceskosten

Multi-channel publicatie mogelijkheid

Dedicated service desk

Online samenwerken in workflow

Versnellen van de time to market

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Neem contact op met een van onze personal trainers voor een afspraak om eens te sparren

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64