CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

NCOI

THE CHAMPION

NCOI Groep is uitgegroeid tot de grootste opleider voor werkenden in Nederland en verzorgt ruim 1.000 opleidingen en trainingen. Deze zijn toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. De groep heeft een breed merkportfolio met de merken: NCOI, Scheidecker, ISBW, Schoevers, Computrain,Pro Education, Boertien Vergouwen Overduin, Markus Verbeek Praehep, NIBE SVV, Bestuursacademie Nederland, Lectric, NTI, NCOI Techniek en Ises.

THE CHALLENGE

De afdeling marketing van NCOI Groep is verantwoordelijk voor het werven van studenten voor alle studies van de groep. De afdeling draagt zorg voor alle online en offline communicatie, zoals websites en studiegidsen. De afdeling beschikt over een eigen in-house DTP-studio, waar alle communicatiemiddelen worden vormgegeven. Het schrijven van teksten, redigeren en opmaken van studiegidsen is een uitvoerig en bewerkelijk proces binnen NCOI Groep.

THE WORKOUT

NCOI Groep heeft gekozen voor een oplossing met WoodWing Enterprise. Hiermee kunnen alle betrokken productmanagers, docenten en studio in het creatie- en publicatieproces in één workflow samenwerken. De studio ontsluit een stramien voor de gidsen via WoodWing naar de tekstschrijvers, zodat zij via Adobe InCopy in de opmaak hun teksten schrijven en redigeren. Deze geïntegreerde workflow met realtime creatie functie, zorgt voor een effectief en efficiënt proces. Vervolgens wordt de copy van de studiegidsen als XML geëxporteerd, zodat deze eenvoudig op de websites kan worden gepubliceerd.
De workout bestond uit:

  • analyse
  • implementatie
  • creatie van templates
  • beheer en onderhoud

 

THE RESULTS

Verkorte creatie-  en productiecycli
Multi-channel publicatie mogelijkheid
Consistente merkuitstraling
Online samenwerken in workflow
Versnellen van de time to market
Besparing op DTP productiekosten

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Neem contact op met een van onze personal trainers voor een afspraak om eens te sparren

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64

DOWNLOAD WHITEPAPER
×
Geachte bezoeker, u kunt downloaden nadat u uw e-mailadres heeft achtergelaten.

Dit veld is verplicht.
Vul een geldig e-mailadres in.