CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG... SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

Met verschillende teams samenwerken aan het creëren van visuele content

Met verschillende teams samenwerken aan het creëren van visuele content

Met verschillende teams samenwerken aan het creëren van visuele content voor je website, app, social en print uitingen is voor veel (marketing) organisaties nog steeds een grote uitdaging. Nu we bijna allemaal vanuit huis werken wordt dit er niet eenvoudiger op.

Wij kunnen het wel degelijk makkelijker voor je maken.

Met behulp van ons DAM & Workflow platform werken teams naadloos samen aan het samenstellen van rijke content voor alle kanalen.

Tekstschrijvers en marketingmensen kunnen teksten en beelden online samenstellen, vormgevers kunnen via de workflow InDesign- en Photoshop bestanden verder vormgeven en ter goedkeuring aanbieden.

Je deelt eenvoudig bestanden via de workflow in plaats van deze onnodig heen en weer te kopiëren via ftp, WeTransfer, Dropbox of mail.

Nooit meer onnodig zoeken naar de juiste goedgekeurde versie van designs en beelden maar snel het juiste bestand vinden op basis van metadata zoals kernwoorden, datum, bewerker et cetera, ongeacht waar je bent, als je maar toegang tot internet hebt. Via ons platform kunnen automatisch rendities (afgeleiden) voor de betreffende kanalen worden gemaakt. Dit voorkomt onnodig zware bestanden of te kleine bestanden met een slechte kwaliteit.

Nadat de bestanden zijn goedgekeurd publiceer je ze eenvoudig op het gewenste kanaal. Op basis van statussen kunnen we het publiceren op je website zelfs volledig automatisch laten verlopen.

Door veel efficiënter samen te werken en repeterende processen te automatiseren kun je nadrukkelijk besparen op kosten, sneller reageren op de markt en je huisstijl veel beter bewaken.

Wij leggen graag uit hoe ons platform je hierbij kan helpen. Neem contact op met een van onze sales consultants.

Lees ook:

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Contact our Personal trainers for a free sparring session

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Mariette van het Kaar

+31 6 2111 09 69

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64