CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

LAYOUT AUTOMATION

GRAPHIT LAYOUT AUTOMATION PLATFORM

Layout Automation maakt het mogelijk productinformatie, commerciële informatie en beeldmateriaal geautomatiseerd op te maken.

Het opmaken van prijslijsten, brochures, catalogi, huis-aan-huis folders en pos materiaal is een arbeidsintensief proces. Met Adobe InDesign automation kun je gestructureerde databestanden uit een PIM system of ander bronsysteem met behulp van intelligente templates, automatisch opmaken. Correcties kunnen in de bronbestanden worden gedaan en tot op het laatste moment automatisch worden doorgevoerd in de layout. Op deze manier kun je enorm veel tijd en kosten besparen en de doorlooptijden van dit soort publicaties enorm verkorten. Graphit helpt je bij het afstemmen van de data source, de beeldinformatie, het maken van templates en het bedenken en toepassen van de automatische opmaakregels. Voor Adobe InDesign automation maken we gebruik van Adobe InDesign server- en desktopplugins.

GRAPHIT PUBLICATION PLANNER

De Graphit Publication Planner is onderdeel van het Graphit Content Creation Platform waarin je publicaties kunt samenstellen, verrijken, voorvertonen, editeren en goedkeuren.
Elementen die gepubliceerd moeten worden kunnen binnen de publicatietool worden verzameld vanuit verschillende bronsystemen (databases).
Op deze manier kunnen publicaties worden gepland met een hoge mate van flexibiliteit.
Er kan gekozen worden om informatie te publiceren zoals deze uit de bronsystemen komt, maar vaak wil je ook nog andere elementen toevoegen. Denk daarbij aan ondersteunende afbeeldingen, marketingteksten en editorials. Deze kunnen eenvoudig aan de publicatie worden toegevoegd.
Binnen het Content Creatie Platform werken productmanagers, inkoop en marketing samen aan de totstandkoming van alle voorkomende publicaties. Wil je meer weten over het content creatie platform: klik hieronder op medianeutrale contentcreatie.

WAT BETEKENT DAT VOOR JOUW ORGANISATIE?

• Je kunt op ieder moment content maken en hergebruiken voor ieder kanaal

• Door het automatiseren van repeterende opmaakprocessen bespaar je op tijd en kosten

• De time to market van campagnes en product launches wordt enorm verkort

• Betere mogelijkheden voor cross-selling van producten en diensten voor verschillende divisies en merken

• Je bent beter in staat je huisstijl te bewaken

• Doordat je creatie- en publicatieprocessen zelf beheert ben je minder afhankelijk van bureaus

MEER WETEN?

Wil je zelf eenvoudig, sneller en tegen lagere kosten over alle kanalen kunnen publiceren? We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

MEER WORKOUTS

MEDIANEUTRALE CONTENT CREATIE

Met een workflow voor medianeutrale content creatie ben je in staat content vanuit één bron systeem te publiceren naar alle kanalen.

DIGITAL ASSET MANAGEMENT

Digital Asset Management (DAM) is het efficiënt beheren en delen van al jouw digitale brand assets en content, zoals foto’s, illustraties, logo’s video’s, audio, presentaties, copy en designs.

OUR GYM

Onze workflow-oplossingen bieden wij aan in de Graphit Private Cloud

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Neem contact op met een van onze personal trainers voor een afspraak om eens te sparren

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64

OUR TEAMMATES

DOWNLOAD WHITEPAPER
×
Geachte bezoeker, u kunt downloaden nadat u uw e-mailadres heeft achtergelaten.

Dit veld is verplicht.
Vul een geldig e-mailadres in.