CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

blog

Herontdek je content door auto-tagging: een gratis webinar van Woodwing

 

blog

Herontdek je content door auto-tagging: een gratis webinar van Woodwing

Ronald Leusink, on September 21, 2017

Als merk ben je in het bezit van een gigantische hoeveelheid content. Nieuwe content, maar ook een beeldbank met reeds gebruikte content. Terwijl je dagelijks gefocust bent op het creëren van nieuwe en waardevolle content, vergeet je dat er in jouw enorme beeldbank verborgen parels zitten.

Blaas je beeldbank nieuw leven in!

Je hebt gegarandeerd meer dan voldoende content die nog steeds zeer waardevol is. Je doet jezelf als merk dan ook tekort als je deze ‘oude’ content geen nieuw leven inblaast. Waarom alleen maar investeren in creatie, als je kosteloos waardevolle content kunt hergebruiken voor nieuwe doelen?
Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een manier om het materiaal dat je zoekt uit je beeldbank naar boven te toveren. Dat is waar wij je samen met onze partner Woodwing mee kunnen helpen.

Elvis DAM: auto-tagging

Woodwing vertelt je in haar 30-minuten durende gratis webinar precies hoe je slim gebruik kunt maken van het waardevolle beeldmateriaal dat je al hebt. Auto-tagging speelt hierbij een centrale rol. En Elvis DAM doet dat voor je.
Elvis DAM is een Digital Asset Management systeem dat door middel van Image Recognition – ofwel beeldherkenning – helpt om met auto-tagging je beeldbank maximaal te benutten en te herwaarderen.

Schrijf je nu in voor het webinar! Er zijn geen kosten aan verbonden

Meer weten over deze mogelijkheden om je beeldbank maximaal te benutten?
Schrijf je dan hier in voor het 30 minuten durende Woodwing webinar op dinsdag 26 september: “Auto-tagging – what if your archives are secretly worth a fortune?”

Lees ook:

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Contact our Personal trainers for a free sparring session

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64

DOWNLOAD WHITEPAPER
×
Geachte bezoeker, u kunt downloaden nadat u uw e-mailadres heeft achtergelaten.

Dit veld is verplicht.
Vul een geldig e-mailadres in.