Graphit breidt haar team verder uit

Graphit heeft haar team versterkt met drie nieuwe collega’s; een workflow consultant, een developer en een support medewerker.

Door de steeds groter wordende uitdagingen van brandowners en uitgevers op het gebied van omnichannel content creatie en het managen van deze content, merken wij dat de behoefte aan consultancy en begeleiding bij het inzetten van workflow software bij onze klanten sterk groeiende is.

Door de grote hoeveelheid projecten waarbij we workfow applicaties en beeldbank software inzetten bij onze klanten, was het nodig om ons team verder uit te breiden.

Joris de Jong is workflow consultant en zal zich met name richten op digital asset management (beeldbank), master data management/PIM, creative workflow en Adobe InDesign automation. Joris heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse fabrikanten, groothandels en retailers met het structureren van content en het optimaliseren van publicatieprocessen en het automatiseren van de opmaak van catalogi, brochures en flyers op basis van intelligente templates in Adobe InDesign.

Jenny Oudbroekhuizen is een ervaren developer en zal zich bij ons met name bezig houden met Adobe InDesign- en EasyCatalog automation.

Ten slotte hebben we ons supportteam uitgebreid met Jeroen Jansma. Jeroen geeft ondersteuning aan klanten met betrekking tot het beheren van hun applicaties, servers en processen.

Met deze versterkingen zijn we er van overtuigd dat we onze klanten nog beter terzijde kunnen staan bij hun uitdagingen op het gebied van content creatie, content organisatie en omnichannel publiceren.

Share:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

PIM: de sleutel tot een betere customer experience

Wij zien steeds meer B2B en B2C retailers, e-tailers, fabrikanten, leveranciers en groothandels worstelen met de processen waarin zij hun productinformatie vormgeven.

Lees meer

WoodWing Experience: ben jij er óók bij?

Op 28 en 29 mei organiseert WoodWing zijn tweejaarlijkse internationale Experience in Amsterdam. Wij nodigen je graag uit om dit evenement bij te wonen! Wat kan je verwachten?

Lees meer

Graphit zoekt Sales Consultant, Business Developer

Voor de versterking van ons team zoeken we een sales consultant, een commerciële aanjager met affiniteit voor marketing- en content …

Lees meer

Afspraak maken