CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
NL EN

ELVIS DAM SCHAALBAARHEID

Schaalbaarheid

Elvis DAM is schaalbaar voor iedere organisatie. Zowel kleine organisaties als grote marketingteams hebben de behoefte om marketing assets te delen. Verschillende teams maken lay-outs en produceren afbeeldingen en willen deze kunnen beheren en delen met een centrale Digital Asset Management-oplossing.

Deze verschillende scenario’s kunnen resulteren in specifieke behoeften

  • Krachtige zoekfunctie, met snelle en relevante zoekresultaten.
  • De mogelijkheid om snel een grote verscheidenheid aan bestandsindelingen te bekijken.
  • Aanpasbare opslagcapaciteit en prestaties.

De Elvis DAM-architectuur is ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen. Hiermee kunnen zoekprestaties, verwerkingskracht en opslagcapaciteit individueel worden geschaald.

Je kunt kiezen voor een enkele serverconfiguratie, die krachtig genoeg is voor de meeste organisaties. Wanneer de behoeften van je organisatie veeleisender worden, kan Elvis DAM verder worden opgeschaald.

Hoe de schaalbaarheid van Elvis DAM werkt

Elvis is Powered by ElasticSearch, de krachtigste zoekmachine in de markt die wordt gebruikt door bekende bedrijven zoals Wikipedia en Netflix. Je kunt de zoekprestaties en beschikbaarheid verbeteren door meerdere nodes toe te voegen aan een Elvis-cluster configuratie.

Wanneer bestanden in Elvis worden geïmporteerd, worden er tumbnails en voorvertoningen gegenereerd. Je kunt de generatie van de previews verdelen over meerdere nodes wanneer je dagelijks een groot aantal digitale items importeert.
Wanneer je eisen veranderen, kun je eenvoudig zoek- en verwerkings-nodes toevoegen.
Een cluster van Elvis DAM-applicatieservers waarborgt ook de beschikbaarheid van het systeem. Wanneer een server faalt, kunnen andere servers in het cluster zijn taak overnemen.

ALSO GET YOUR
BRAND IN SHAPE

Contact our Personal trainers for a free sparring session

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64