ADOBE INDESIGN PAGINATOR

stop

PAGINATOR 

Met de paginator kun je gestructureerde databestanden uit een PIM system of ander bronsysteem, met behulp van intelligente templates, automatisch opmaken in Adobe InDesign. Prijs- en productaanpassingen kunnen tot het laatste moment automatisch worden doorgevoerd.

graphit whitepaper mock up 1

Automatische opmaak met behulp van intelligente templates

Met InDesign Automation kun je enorm veel tijd en kosten besparen op DTP-werk en de doorlooptijden van publicaties enorm verkorten.

FEATURES

PAGINAPLANNING

Met de paginator kunnen marketingmanagers en category managers, zonder tussenkomst van DTP, via een webportaal brochures, folders, datasheets en catalogi automatisch opmaken.

INTELLIGENTE TEMPLATES

Pagina’s kunnen volledig automatisch worden opgemaakt op basis van intelligente templates. Het is het ook mogelijk alleen content elementen op de pagina’s te plaatsen. Vormgevers kunnen zich volledig concentreren op de layout zonder zich om te content te hoeven bekommeren.

DAM & CONTENTCREATIE

De paginator heeft een standaard integratie met met DAM voor het beheren en ontsluiten van de beelden voor publicaties. Beelden worden automatisch in het juiste formaat uitgeserveerd naar printuitingen en naar de website.

WORKFLOW

Middels de geïntegreerde workflow module, werken alle stakeholders zoals bijvoorbeeld productmanagers, inkoop en marketing samen met vormgevers aan de totstandkoming en goedkeuring van de publicaties.

ONLINE EDITOR

Met de online editor kun je aanvullende content zoals stories en visuals toevoegen aan de productinformatie die uit het bronsysteem komt.

AUTOMATISCHE OPMAAK

Graphit helpt je bij het afstemmen van de data source, de beeldinformatie, het maken van templates, het taggen van de datavelden en het bedenken en toepassen van de automatische opmaakregels.

KLANTCASES

Detailresult Groep Graphit

DekaMarkt-Dirk van den Broek

Voor het beheren en distribueren van alle beeldmateriaal en artwork heeft Detailresult gekozen voor Woodwing Assets.
Daarnaast worden worden de huis aan huis folders met behulp van Adobe InDesign en Paginator (EasyCatalog) semi-automatisch opgemaakt.

show case
Graphit_Casa_digitalassetmanagement

CASA

Casa heeft een interne vormgeef- en fotostudio die dagelijks alle wervende content voor de website en voor de huis-aan-huis folders creëert. Gezien het grote en steeds veranderende assortiment was het essentieel een beeldbank, ofwel een digital asset management-systeem op te zetten voor het beheren en publiceren van alle content voor de website, de folders en voor het Point of Sale-materiaal.

show case
yamaha

Yamaha

Yamaha Motor Europe bedient met Publication Organiser 24/7 distribiteurs en dealers in 26 Europese landen met volledige gelokaliseerde marketingmaterialen. Daarnaast wordt alle visuele content beheerd in het geïntegreerde DAM en ontsloten naar de website en de pressroom. Door het inzetten van het platform heeft Yamaha enorm kunnen besparen op de operationele kosten en is de time to market van product releases en campagnes drastisch verkort.

show case

WAT BETEKENT DAT VOOR JOUW ORGANISATIE?

smile
Content maken en hergebruiken
schoen graphit
Versnellen van time to market
s
Repeterende opmaak processen
plus 2
Cross-selling van diensten en producten
krachtig2
Huisstijl bewaking
smile
Content maken en hergebruiken
schoen graphit
Versnellen van time to market
s
Repeterende opmaak processen
plus 2
Cross-selling van diensten en producten
krachtig2
Huisstijl bewaking

MEER WETEN?

Wil je ook eenvoudig, sneller en tegen lagere kosten kunnen publiceren?
krachtig2
Met een workflow voor medianeutrale content creatie ben je in staat vanuit één Content Management Systeem te publiceren naar alle kanalen.
Digital Asset Management weight
Met de DAM module beheer en deel je efficiënt al jouw digitale brand assets en content, zoals foto’s, illustraties, logo’s video’s, audio, presentaties.
stop

Met Paginator kun je met behulp van intelligente templates, productinformatie, commerciële informatie en beeldmateriaal automatisch opmaken.