EASYCATALOG ADOBE INDESIGN AUTOMATION

Automatische opmaak met Adobe InDesign en EasyCatalog

Je wilt rechtstreeks vanuit Adobe® InDesign® gegevens uit een Excel of een database automatisch opmaken? 
Met EasyCatalog kun je de opmaaktijd van pagina’s drastisch versnellen en ervoor zorgen dat je documenten foutloos blijven. EasyCatalog wordt gebruikt door duizenden gebruikers in meer dan dertig landen verspreid over zes continenten en heeft zijn plek veroverd als de krachtigste en meest flexibele databasepublishing-oplossing voor Adobe InDesign.

Importeer datasources

EasyCatalog integreert rechtstreeks met bestaande databronnen, het heeft dus geen eigen database nodig. De EasyCatalog-architectuur is zodanig dat deze direct externe data kan koppelen aan Adobe InDesign templates. Wil je weten hoe je direct tijd en kosten bespaart met geautomatiseerde opmaak van je brochure, magazine, catalogus? Download dan nu de whitepaper InDesign Automation in 5 stappen.

wp 1

Automatische opmaak met behulp van intelligente templates

Met InDesign Automation kun je enorm veel tijd en kosten besparen op DTP-werk en de doorlooptijden van publicaties enorm verkorten.

KRIJG MEER CONTROLE OP JE PLANNING- EN OPMAAKPROCESSEN

Je kunt nu nog meer voordeel halen uit geautomatiseerde opmaak! Het is niet langer nodig om de juiste afbeeldingen, formaten en codes te vinden voor elk item in jouw productlijst (een tijdrovend, foutgevoelig proces, aangezien een ontwerper gemakkelijk iets over het hoofd kan zien). De EasyCatalog paginator server module is onderdeel van ons content orkestratie platform “Publication Organiser”. 


Met PO kun je, zonder tussenkomst van een vormgever, zelf brochures, catalogi en prijslijsten en POS materiaal samenstellen. Je kunt een Excel met gestructureerde data uploaden, een template kiezen en pagina’s automatisch opmaken. PO kan ook direct geïntegreerd worden met je PIM systeem zodat Excel overbodig is

Publication Organiser totaal

BEELDBANK

Met behulp van de geïntegreerde beeldbank kun je beelden toevoegen of wijzigen. 

WORKFLOW & EDITOR

Met behulp van de workflow & editor kunnen alle betrokkenen pagina’s bekijken, aanpassingen maken en posities wijzigen en goedkeuren. Wijzigingen in de layout kunnen in de workflow aangevraagd worden bij vormgevers. Deze wijzigingen kunnen via het platform bekeken en goedgekeurd worden.