VVAA Vereniging Van Arts en Auto workflow & beeldbank

VvAA opereert al ruim 90 jaar als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. Zij zijn er voor ruim 117.000 medici, paramedici, (para)medisch studenten en zorginstellingen.

VvAA was op zoek naar een it partner die de redactionele en vormgeefprocessen zowel functioneel als it-matig kon ondersteunen. Graphit heeft VvAA geadviseerd met een redactionele workflow en de infrastructurele inrichting van redactie en vormgeving. In overleg met VvAA is besloten WoodWing DAM in te zetten voor het managen van alle beelden en vormgeving in Adobe InDesign. Het metadateren van alle bestanden is essentieel voor het gemakkelijk terug vinden en kunnen hergebruiken hiervan. WoodWing DAM werkt zeer intuïtief voor zowel redactie als voor vormgeving. Bestanden worden bij import automatisch gemetadateerd en kunnen verder met aanvullende metadata worden verrijkt. Inmiddels biedt elvis voor VvAA de mogelijkheid een totaaloverzicht van de lopende producties te hebben. Daarnaast ondersteunt Graphit zowel redactie als studio medewerkers van VvAA met een SLA op zowel applicatie gebied (Adobe en WoodWing DAM) als op Apple server- en werkplekgebied.

Share:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Ingrediënten voor digitale transformatie nu aanwezig bij GroenRijk en GRS Retail

Ingrediënten voor digitale transformatie nu aanwezig bij GroenRijk & GRS Retail

GRS Retail en GroenRijk, twee grote retail service-organisaties voor tuincentra, hebben hun publicatieprocessen van content geoptimaliseerd met software van Graphit. …

Lees meer

Medium neutraal content creëren, Michel Buyvoets, Misset Uitgeverij-Boerderij

Om haar redacties “web first” te laten werken heeft Misset gekozen voor de Woodwing best of breed oplossing. Het door Graphit geïmplementeerde platform vormt het hart van de content-creatie voor web en voor print. De redacties bereidt de content medianeutraal voor waarbij via de ondersteunende workflow specifieke eigenschappen ten aanzien van de diverse publicatiekanalen worden toegevoegd.

Lees meer

Het ideale folderopmaakproces: Hoogvliet Supermarkten implementeert Publication Organiser

De wekelijkse huisaanhuisfolder Iedere week verspreidt Hoogvliet Supermarkten een huis-aan-huis-folder, waarin alle weekaanbiedingen staan. Bij het voorbereiden en plannen van …

Lees meer

Afspraak maken