VVAA Vereniging Van Arts en Auto workflow & beeldbank

VvAA opereert al ruim 90 jaar als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. Zij zijn er voor ruim 117.000 medici, paramedici, (para)medisch studenten en zorginstellingen.

VvAA was op zoek naar een it partner die de redactionele en vormgeefprocessen zowel functioneel als it-matig kon ondersteunen. Graphit heeft VvAA geadviseerd met een redactionele workflow en de infrastructurele inrichting van redactie en vormgeving. In overleg met VvAA is besloten WoodWing DAM in te zetten voor het managen van alle beelden en vormgeving in Adobe InDesign. Het metadateren van alle bestanden is essentieel voor het gemakkelijk terug vinden en kunnen hergebruiken hiervan. WoodWing DAM werkt zeer intuïtief voor zowel redactie als voor vormgeving. Bestanden worden bij import automatisch gemetadateerd en kunnen verder met aanvullende metadata worden verrijkt. Inmiddels biedt elvis voor VvAA de mogelijkheid een totaaloverzicht van de lopende producties te hebben. Daarnaast ondersteunt Graphit zowel redactie als studio medewerkers van VvAA met een SLA op zowel applicatie gebied (Adobe en WoodWing DAM) als op Apple server- en werkplekgebied.

Share:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Graphit breidt haar team verder uit

Graphit heeft haar team versterkt met drie nieuwe collega’s; een workflow consultant, een developer en een support medewerker. Door de steeds groter…

Lees meer

Kan digital technologie merken maken of breken?

Het marketingvak is in transitie. Nieuwe technieken en media-innovaties waarmee je sneller en slimmer kunt werken, dienen zich dagelijks aan.

Lees meer

De beeldbank challenge van Bol.com

Iedereen kent Bol.com. De webwinkel werd opgericht in 1999 en was de eerste online boekenwinkel van Nederland.

Lees meer

Afspraak maken