VVAA Vereniging Van Arts en Auto workflow & beeldbank

VvAA opereert al ruim 90 jaar als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. Zij zijn er voor ruim 117.000 medici, paramedici, (para)medisch studenten en zorginstellingen.

VvAA was op zoek naar een it partner die de redactionele en vormgeefprocessen zowel functioneel als it-matig kon ondersteunen. Graphit heeft VvAA geadviseerd met een redactionele workflow en de infrastructurele inrichting van redactie en vormgeving. In overleg met VvAA is besloten WoodWing DAM in te zetten voor het managen van alle beelden en vormgeving in Adobe InDesign. Het metadateren van alle bestanden is essentieel voor het gemakkelijk terug vinden en kunnen hergebruiken hiervan. WoodWing DAM werkt zeer intuïtief voor zowel redactie als voor vormgeving. Bestanden worden bij import automatisch gemetadateerd en kunnen verder met aanvullende metadata worden verrijkt. Inmiddels biedt elvis voor VvAA de mogelijkheid een totaaloverzicht van de lopende producties te hebben. Daarnaast ondersteunt Graphit zowel redactie als studio medewerkers van VvAA met een SLA op zowel applicatie gebied (Adobe en WoodWing DAM) als op Apple server- en werkplekgebied.

Share:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Eenvoudig publiceren naar mobile en tablet

Merken worden in toenemende mate (online) uitgevers, die met aantrekkelijke merkcontent consumenten willen inspireren.

Lees meer

Optimale content creatie: doorbreek je silo’s!

Organisaties als brands en uitgevers willen inspirerende content creëren, voor alle media kanalen. Daarvoor moeten ze zich focussen op datgene waar het om gaat: het vertellen van goede verhalen – ondersteund door de beste visuals.

Lees meer

De politie stroomlijnt redactionele processen: “WoodWing Studio en WoodWing Assets zorgen voor structuur”

Toen de politie besloot om haar communicatieactiviteiten voor een deel te centraliseren, nam zij ook haar processen onder de loep. …

Lees meer

Afspraak maken