VVAA Vereniging Van Arts en Auto workflow & beeldbank

VvAA opereert al ruim 90 jaar als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. Zij zijn er voor ruim 117.000 medici, paramedici, (para)medisch studenten en zorginstellingen.

VvAA was op zoek naar een it partner die de redactionele en vormgeefprocessen zowel functioneel als it-matig kon ondersteunen. Graphit heeft VvAA geadviseerd met een redactionele workflow en de infrastructurele inrichting van redactie en vormgeving. In overleg met VvAA is besloten WoodWing DAM in te zetten voor het managen van alle beelden en vormgeving in Adobe InDesign. Het metadateren van alle bestanden is essentieel voor het gemakkelijk terug vinden en kunnen hergebruiken hiervan. WoodWing DAM werkt zeer intuïtief voor zowel redactie als voor vormgeving. Bestanden worden bij import automatisch gemetadateerd en kunnen verder met aanvullende metadata worden verrijkt. Inmiddels biedt elvis voor VvAA de mogelijkheid een totaaloverzicht van de lopende producties te hebben. Daarnaast ondersteunt Graphit zowel redactie als studio medewerkers van VvAA met een SLA op zowel applicatie gebied (Adobe en WoodWing DAM) als op Apple server- en werkplekgebied.

Share:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Kan digital technologie merken maken of breken?

Het marketingvak is in transitie. Nieuwe technieken en media-innovaties waarmee je sneller en slimmer kunt werken, dienen zich dagelijks aan.

Lees meer

De politie stroomlijnt redactionele processen: “WoodWing Studio en WoodWing Assets zorgen voor structuur”

Toen de politie besloot om haar communicatieactiviteiten voor een deel te centraliseren, nam zij ook haar processen onder de loep. …

Lees meer

Het creëren van content chaotisch? Zo los je het op

Het creëren van content gaat er soms chaotisch aan toe. Misschien herken je het wel; pdf-bestanden die tussen verschillende afdelingen heen en weer worden gestuurd. Last-minute nog snel een mailtje met correcties. En trouwens, missen er nog illustraties?

Lees meer

Afspraak maken