CREATIVE WORKFLOW
CONSULTANTS
BLOG SUPPORT DESKBUILDING BRIDGES BETWEEN
TECHNOLOGY AND BRANDS
EN NL

Optimale content creatie: doorbreek je silo’s!

Organisaties als brands en uitgevers willen inspirerende content creëren, voor alle media kanalen. Daarvoor moeten ze zich focussen op datgene waar het om gaat: het vertellen van goede verhalen – ondersteund door de beste visuals.

New Skool Media: de waarde van je digitale assets

Rob Koghee is Managing Partner en mede-oprichter van uitgeverij New Skool Media. Hij kocht 19 titels van Sanoma en titels van Relx waaronder Elsevier. Inmiddels heeft de uitgeverij een omzet van 16 miljoen euro. New Skool Media is een van onze klanten.

Graphit helps you get your brand in shape

Graphit kent als geen ander de waarde van goede en mooi vormgegeven content. Wij geloven dat elk merk sterker wordt als het door de inzet van zulke content haar brand identity weet uit te dragen. Wij geloven daarom ook in de kracht van het optimaal beheren van zulke merk content.

Graphit transformeert

Graphit lanceert haar nieuwe identiteit. Voor een van de eerste integratiepartners van Adobe en WoodWing in Nederland, is de tijd gekomen voor een volgende stap.

VVAA Vereniging Van Arts en Auto beeldbank

blog VVAA Vereniging Van Arts en Auto beeldbank   Ronald Leusink, on December 9, 2016 vAA opereert al ruim 90 jaar als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. Zij zijn er voor ruim 117.000...

Free Sessions

Contact our Personal trainers for a free sparring session

Evert Couwenhoven

+31 6 10 94 13 38

Frank Scholts

+31 6 22 39 89 57

Ronald Leusink

+31 6 46 81 48 64

Simple Share Buttons